Informatiebijeenkomst: Late gevolgen na behandeling van borstkanker. De kanker is verdwenen, maar de klachten blijven..
Borstkankerbehandelingen zijn ingrijpend. En al ben je succesvol behandeld, deangst dat de ziekte terugkeert, blijft mensen vaak lang achtervolgen. De intensieve behandelingen kunnen ook vervelende lange termijn gevolgen hebben.
Da Vinci Kliniek, de Borstkankervereniging en verschillende fysiotherapeuten en huidtherapeuten organiseren daarom gezamenlijk een informatiebijeenkomst voor (ex)borstkankerpatiënten die na de behandeling van borstkanker lichamelijke klachten ervaren.
De informatiebijeenkomst is op 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟑𝟏 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 op alle vestigingen van Da Vinci Kliniek (Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk). U bent welkom tussen 16.00 uur en 17.30 uur of tussen 18.30 uur en 20.00 uur.
Mocht u interesse hebben en wilt u zich aanmelden, kijk dan op facebook meander medisch centrum.

Vorig artikelDoorwerkingsonderzoek rekenkamer BBS
Volgend artikelKUNSTkerststal&lichtjesTOUR