Tijdens de Wintermarkt is er voor het eerst in de gemeente Bunschoten een KUNSTkerststal&lichtjesTOUR. Hoe gezellig en knus om langs allerlei verlichte plekjes te lopen en te genieten van kunst, creativiteiten dat alles in kerstsfeer! Een initiatief van hetCULTUURplatform samen met de organisatie van de Wintermarkt.

Kinderen en ouders kunnen tijdens de Wintermarkt op 1 december een tour maken langs alle mooie lichtjes, sfeervolle etalages, tuinen ramen en kerststallen lopen. Het wordt vast genieten van een mooie wandeling in combinatie met een bezoek aan de Wintermarkt! Kinderen mogen een gratis lampion ophalen op de Zuidwenk 48 (op=op).

Doe je mee en is jouw tuin op 1 december klaar?
Het CP doet hierbij deze een oproep aan alle kunstenaars en crea inwoners om mee te doen. Versier eind november je tuin, etalage of raam. Met allerlei lichtjes, een kerststal, versiering, noem het maar op; niets is te gek en alleen maar extra gezellig.

Aanmelden bij KUNSTkerststal&lichtjesTOUR

Vorig artikelInformatiebijeenkomst (ex)borstkankerpatiƫnten
Volgend artikelGladheidsbestrijding