Woensdag 26 oktober, in de herfstvakantie vond het CULTUREELkidsFESTIVAL plaats.

hetCULTUURplatform organiseerde samen met Museum Spakenburg en Bibliotheek Eemland, vestiging Bunschoten-Spakenburgeen interactieve culturele dag voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Op attractieve wijze werden kinderen verteld over het thema ‘Wat een ramp’. Het jaarlijkse thema de maand van de geschiedenis. Met het motto ‘Ontdek gisteren, begrijp vandaag’.
Er was een workshop wateroverlast in Museum Spakenburg in samenwerking met Waterschap Vallei en Veluwe.
En een speurtocht in Museum Spakenburg.
Ook een workshop in Bibliotheek Bunschoten; Bouw een stad! – Hoe ziet jouw ideale stad eruit? Tijdens deze workshop leerden de kinderen om met slimme vragen samen een beeld te vormen over hun ideale wijk, om deze vervolgens stukje voor stukje zelf op te bouwen.
Uiteraard was er voor alle kinderen ook drinken en wat lekkers!
Alle drie de activiteiten gedaan? Dan mochten de kinderen iets lekkers uitzoeken bij De Zuurstok!

Vorig artikelTentoonstelling unieke Bijbelcollectie
Volgend artikelKlok achteruit gezet?