Samen met een vrijwilliger van het Repair Café kun je kleine mankementen verhelpen aan spullen zoals bijvoorbeeld broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het nietmeer doet.

Door repareren te promoten, wil het Repair Café actief bijdragen aan een duurzame samenleving. Er worden veel dingen weggegooid. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Weggooien is ‘zonde’, zeker als je niet veel geld te besteden hebt. Met het Repair Café willen ze daar verandering in brengen. Maar bovenal laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk.

Het Repair Café is iedere eerste donderdag van de maand van 13.00 – 16.00 uur op de locatie van de Genadebank. Dieselweg 29 in Bunschoten.
Het repaircafé bestaat al weer 5 jaar en dat wordt op donderdagmiddag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur gevierd. Is jouw pop ‘ziek’? er komt van 15.00 tot 17.00 uur een poppendokter!
Ook voor andere reparaties ben je welkom.

Vorig artikelSinterklaas intocht
Volgend artikelTentoonstelling unieke Bijbelcollectie