Na de mooie overwinning op Ajax gaat de competitie verder met een uit wedstrijd tegen SDV Barneveld. Vorig seizoen speelde SDVB in de 1e Klasse D en eindigde op de derde plaats. Via de nacompetitie promoveerdede Barnevelders naar de 4e Divisie. SDVB heeft het moeilijk. Van de acht gespeelde wedstrijden werd er gewonnen van CSV Apeldoorn en Berkum. De andere zes wedstrijden, waaronder de laatste drie, gingen verloren. Met 6 punten staat SDVB op de een na laatste plaats.

Voor Eemdijk geldt het omgekeerde. Twee keer verloren en zes keer gewonnen. Met 18 punten staat Eemdijk tweede met 1 punt achterstand op Swift. Met nog twee wedstrijden te spelen in de eerste periode kan Eemdijk zich geen puntverlies veroorloven.

De historie tussen SDVB en Eemdijk behelst maar vier wedstrijden. In seizoen 2012-2013 won SDVB beide wedstrijden. In seizoen 2016-2017 werd het op De Vinken 1-1, uit bij SDVB won Eemdijk met 0-1. Zaterdag 29 oktober is het de vijfde ontmoeting tussen de streekgenoten.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Roel van der Werff. Op Sportpark Norschoten is de aftrap om 15.00 uur.

Bron: VV Eemdijk

Vorig artikelHerfst
Volgend artikelVerkeerde informatie intocht Sinterklaas