Adriaan van Dis is ter gelegenheid van 75 jaar bibliotheek Bunschoten op woensdag 16 november te gast in Bunschoten-Spakenburg. Zowel Van Dis, als de Bibliotheek Bunschoten hebben iets te vieren. VanDis viert 45 jaar schrijverschap. De Bibliotheek Bunschoten viert het 75-jarig bestaan. Dat doen zij gezamenlijk tijdens Nederland Leest. In samenwerking met het CultuurPlatform en de Bruna Bunschoten organiseren wij deze geweldige avond in Restaurant de Mandemaaker. Nick van Gasteren (tandarts, artiest, scribent) geeft ook een optreden.
Adriaan van Dis is een van de bekendste schrijvers in Nederland. Zijn laatste boek Vijf vrolijke verhalen schreef hij ter gelegenheid van zijn 45-jarige schrijverschap.

Toegang is 10 euro, inclusief koffie/thee en het boek Mevrouw mijn moeder van Nederland Leest. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek Eemland en aan de servicebalie in de Bibliotheek Bunschoten.

Foto Carel Schutte

Vorig artikelVerkeerde informatie intocht Sinterklaas
Volgend artikelDroge Voeten in de Polder