Elk jaar organiseert JCI Eemland rond Sinterklaas een actie om een goed doel te steunen. Dit jaar organiseren zij de actie ‘Bakken voor MIND’. Via de verkoop van speculaas bakmix-pakketten en luxe Sinterklaas-pakkettenhalen zij geld op voor het MIND Young programma van Stichting MIND. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijdt MIND voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid van jongeren en er alles aan doet om onnodig psychisch leed te voorkomen.

Via de aanschaf van een speculaas bakmix-pakket of luxe-Sinterklaas-pakket steun je de stichting en krijg je jouw pakket nog voor Sinterklaas thuis. Merit Snoeijer is vanuit JCI Eemland één van de organisatoren van de actie: “Met de actie ‘Bakken voor MIND’ hopen we ontvangers een verbindend moment te bezorgen terwijl we tegelijkertijd geld ophalen voor de psychische gezondheid van jongeren.”

Meer informatie en bestellen kan via de website www.bakkenvoormind.nl . Alle winst gaat direct naar Stichting MIND. De JCI leden die bijdragen aan de actie doen dit vrijwillig.

Vorig artikelBart Hoolwerf zevende Marathon Cup
Volgend artikelPompoenen voor dieren in DierenPark Amersfoort