Eens in de drie jaar wordt de Gemeenteprijs uitgereikt aan een inwoner, organisatie of instelling die een actieve bijdrage levert aan de samenleving van Bunschoten. Dit jaar wordt de felbegeerde prijsuitgereikt op dinsdag 29 november.

De jury heeft alle inzendingen beoordeelt en is gekomen tot de volgende drie nominaties die dit jaar kans maken op de Gemeenteprijs. De kanshebbers zijn: het burgerinitiatief Eemdijk Helpt, Stichting Waypoint en Ontmoetingscentrum De Bron.

Uitlichten
De komende weken worden de drie genomineerden in de media uitgelicht. Op woensdag 9 november kunt u op de gemeentepagina in de krant en op deze website meer te weten komen over het initiatief Eemdijk Helpt. De week daarop wordt stichting Waypoint uitgelicht. Op woensdag 23 november eindigen we met Ontmoetingscentrum De Bron.

Vorig artikelKledinginzameling ‘Kom over en help’
Volgend artikelHonden mogen weer bij ’t Kleine Zeetje