De TC van Spakenburg heeft haar eerste versterking voor het seizoen 2023-2024 aangetrokken. Het gaat om de 27-jarige verdedigende middenvelder Tom Noordhoff van FC Lisse. Noordhoff is sinds 2019 actiefvoor de club uit de Bollenstreek. De 1.78 meter lange controleur en eigenaar van T.O.M. Training en Coaching speelde in het verleden voor Schoten, Stormvogels/ Telstar, Ajax (waaronder Jong Ajax), Telstar, Almere City FC en OFC.
Noordhoff komt het best tot zijn recht op de nummer zes positie en kan worden gezien als een speler met veel rust aan de bal en iemand die de organisatie in het veld goed in het oog houdt. In een reactie op de komst van de speler van FC Lisse stelt de TC: ,,We zijn blij dat we Tom vast hebben kunnen leggen. Vorig jaar hebben we al met hem gesproken, toen hij een belangrijke rol speelde in het elftal dat in de Derde Divisie het kampioenschap behaalde. Het was voor hem toen nog te vroeg, maar ook dit seizoen behoort Tom weer wekelijks tot de beste spelers van FC Lisse. Daarom hebben we hem weer benaderd. Na enkele positieve gesprekken was het snel rond. Tom is een speler die centraal op het middenveld speelt en in staat is een leidende rol te vervullen. Is ook coachend zeer sterk en is mede daardoor een zeer welkome versterking.”
Reactie Tom Noordhoff: “Ik vond het mooi dat Spakenburg zich een tijdje geleden weer meldde en na een aantal gesprekken waren we er snel uit en heb ik besloten de stap te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Spakenburg bij mij past omdat ik ook iedere wedstrijd wil winnen en om de prijzen wil spelen Als een club als Spakenburg zich voor de tweede keer meldt, doet dat wel wat met je. En ik ben echt een gevoelsmens. Men beschouwt me als een waardevolle speler, die wat toe kan voegen aan het middenveld. En ik vind het supermooi dat ik ook de derby kan gaan spelen.”

Vorig artikelFietsverlichtingscampagje AAN van start
Volgend artikelVoor de zevende keer geen winnaar bij derby