Groei in Genade avonden, een begrip in Bunschoten-Spakenburg .De komende maanden worden in een wat andere, meer intieme, setting dan voorheen, weer avonden georganiseerd onder de naam GIGA Café..
Deavond zal gehouden worden in de GRACE lunchroom, onder het genot van een drankje en een hapje. Het eerste kopje koffie/thee is hierbij gratis. Uiteraard komen de vaste onderdelen, het samen zingen en een inspirerende overdenking, weer aan bod.

De 1e avond zal gehouden worden in de GRACE lunchroom, onder het genot van een drankje en een hapje. Het eerste kopje koffie/thee is hierbij gratis. Uiteraard komen de vaste onderdelen, het samen zingen en een inspirerende overdenking, weer aan bod.

In de wereld is het momenteel voor veel mensen een donkere en onzekere tijd. Het verlangen is dat deze avonden mogen bijdragen om het licht van Jezus te verspreiden in een donkere wereld.

Noteer alvast de volgende data in je agenda:
• Donderdag 10 november 2022 – Erik van Winkelhoff – Van generatie tot generatie
• Donderdag 12 januari 2023 – Gert Hutten – Genade in de praktijk
• Donderdag 9 februari 2023 – Arie de Rover – Licht in een donkere tijd
• Donderdag 9 maart 2023 – Jan Pool – door Genade een bron van licht

De 1e avond is op donderdag 10 november van 20.00- tot 21.30 uur (Inloop 19.30 uur) in ontmoetingscentrum De Bron, Molenstraat 23 te Spakenburg. waarna er vervolgens nog ruim de tijd is om na te praten over het onderwerp. Graag vooraf aanmelden via de QR-code, zodat je verzekerd bent van een zitplaats in GRACE.

Vorig artikelBrandweer haalt patënt uit woning
Volgend artikelGroen Licht voor de Pleegzorg