Bij Korenmolen de Hoop wordt op dit moment een mooie uitbreiding gerealiseerd. Een uitbreiding die is bedoelt om meer ruimte voor het molenbedrijf te krijgen. Dat gaat plaatsvinden door de zolder vanhet restaurant grotendeels bij de molen te betrekken. Om de ruimte voor het restaurant te compenseren, is een uitbreiding op de begane grond nodig.
Een flinke investering voor de Stichting Korenmolen de Hoop. Daarom is een beroep gedaan op het Stimuleringsfonds van de Rabobank. Dat leidde tot de mooie toezegging van een bedrag van € 5.000,–. Mede vanwege het feit dat in de molen op een duurzame wijze, met windkracht, graan wordt gemalen en dat is belangrijk in de huidige tijd. Een extra reden voor de Rabobank om een bijdrage toe te kennen.

Het bedrag werd door middel van een cadeaucheque symbolisch overhandigd aan het bestuur van de Korenmolen door Arthur Woensdregt, directeur van de Rabobank. Uiteraard werd de cheque met grote dankbaarheid aanvaard.

Vorig artikelRaqdiotechnicus gezocht
Volgend artikelLuisteren naar……op verzoek