Wethouder Peter van Asselt heeft samen met Eveline de Jong (directeur-bestuurder van het CKCB) en Hans van Tricht (directeur-bestuurder van het VCO) de samenwerkingsovereenkomst oprichting & exploitatieIKC Rengerswetering getekend. Hierin staan de ‘spelregels’ beschreven tussen de gemeente, Stichting Christelijk Kindcentrum Bunschoten (CKCB) en de Vereniging voor Christelijk Onderwijs in Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk (VCO) voor het realiseren van het Integraal Kindcentrum in Rengerswetering.

Op dit moment is men bezig met de aanbestedingsprocedure die moet leiden tot de selectie van een aannemer. Volgens de planning start de bouw eind april/begin mei 2023. De oplevering van het gebouw is in juni 2024. Met ingang van het schooljaar 2024/2025 kan het nieuwe gebouw in gebruik geworden genomen door basisschool De Ark en het CKCB.

Vorig artikelGenomineerd voor de Gemeenteprijs: Waypoint Bunschoten
Volgend artikelVracht- en bestelverkeer zonder uitstoot