De politie onderzoekt een geweldsdelict in Spakenburg. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.
Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op vrijdag4 november 2022 tussen 23:00 uur en 23:15 uur in de omgeving van Nieuwe Schans te Bunschoten-Spakenburg, ter hoogte van nr, 15.
Bij de woning van een 24-jarige man aan de Nieuwe Schans aangebeld. Toen hij open deed, ontstond om onbekende reden een vechtpartij.
In het conflict mengden zich steeds meer mensen, en werd op een gegeven moment de bewoner beschoten. De man raakte ernstig gewond en moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

Vluchtroute: Onbekend
Signalement: 4 mannen en 1 vrouw en een personenauto

Heeft u of één van uw huisgenoten Iets gehoord of één of meerdere personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad? Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
Camerabeelden, fotos en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Vorig artikelVan Arnhem naar Kozakkenboys
Volgend artikelWarme Winteravonden