SVSpakenburg heeft een nieuw bestuur. Marc Schoonebeek volgt Klaas Hartog op als voorzitter. Eind september trad het volledige bestuur af nadat er een conflict was ontstaan met de Raad van Advies. MarcSchoonebeek was al eerder voorzitter, te weten van 2003 tot 2015.
Woensdagavond werden behalve de voorzitter ook Robert Offringa (commerciƫle zaken), Gijsbert Jan van der Pol (algemene zaken), Ewout Ruitenberg (penningmeester) en Marijn de Graaf (secretaris) gekozen. Voor de functies Veiligheidszaken, jeugd en technische zaken worden nog bestuursleden gezocht.
Voorzitter Michiel Beukers van de Raad van Advies maakte na de benoeming bekend dat alle leden van deze raad hun functies beschikbaar hebben gesteld. De reden is om bestuur en Raad van Advies gelegenheid te geven de problematiek het hoofd te bieden, zonder enige vorm van geschiedenis.
Totdat er nieuwe kandidaten zijn gevonden blijft de RVA nog demissionair tot de eerstvolgende vergadering. Dan zullen nieuwe kandidaten gekozen worden door de leden.

Vorig artikelNormenkader rechtmatigheid 2022
Volgend artikelIJsselmeervogels verliest van Noordwijk