Spakenburg heeft door een treffer in de allerlaatste minuut gelijkgespeeld tegen Rijnsburgse Boys. Het duel op De Westmaat eindigde in 1-1.
Na 23 minuten voetballen kwam Spakenburg met een man minderte staan. Na een overtreding op een doorgebroken speler van Rijnsburgse Boys trok Vincent Volkert aan de handrem. Hij mocht met rood vertrekken. In de eerste helt waren de beste kansen dan ook voor Rijnsburgse Boys, maar gescoord werd er niet.
Spakenburg hield zich knap stand met tien en maakte de meeste aanspraak op een treffer. Toch was het Rijnsburgse Boys dat tot scoren kwam. Virgil Zeldenrust scoorde namens de bezoekers in de 71e minuut de 0-1.
Het duel leek op een nederlaag voor Spakenburg af te stevenen. Tot de derde minuut van de extra tijd. Nadat Floris van der Linden de bal wist door te koppen knalde Robin Eindhoven de 1-1 binnen.
Spakenburg staat na vijftien wedstrijden op de negende plek in de tweede divisie. De ploeg van trainer Chris de Graaf heeft 20 punten bemachtigd.
“Het is lekker om hem in de laatste minuut binnen te knallen”, zei de gevierde Robin Eindhoven. “Als je naar de wedstrijd kijkt dan hadden we wel meer dan een punt verdiend. Met elf man hadden we hier gewoon gewonnen.”
Trainer Chris de Graaf was tevreden over de manier hoe zijn ploeg zich manifesteerde tegen Rijnsburgse Boys. “Maar ik ben trots op de manier hoe de ploeg vandaag voor de dag is gekomen”, zei de oefenmeester. “Ja, ik weet ook zeker dat we met elf tegen elf hadden gewonnen.”
Spakenburg-Rijnsburgse Boys 1-1
71: Virgil Zeldenrust: 0-1
98: Robin Eindhoven: 1-1
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelIJsselmeervogels verliest van Noordwijk
Volgend artikelEemdijk wint met ruime cijfers