Op dinsdag 29 november wordt de Gemeenteprijs uitgereikt aan een inwoner, organisatie of instelling die een actieve bijdrage levert aan de samenleving van de gemeente Bunschoten. Naast Stichting Waypointen Eemdijk Helpt is Ontmoetingscentrum De Bron één van de kanshebbers.
De kans is groot dat u als inwoner van Bunschoten bekend bent met Ontmoetingscentrum De Bron. Misschien heeft u weleens geluncht bij Grace of bent u in het buurthuis geweest voor een kopje koffie, een goed gesprek of voor een gezelschapsspel. Men is daar van harte welkom. “Wij willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, hoe oud of jong je ook bent en in welke situatie je ook zit”, aldus de organisatie.
Naast koffie en een goed gesprek, organiseert Grace Home ook verschillende activiteiten voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan Grace (mini) Kids, de 60+ bingo en de brei-ootjes en kaartmannen. Iedereen is welkom, ook degene die wat minder te besteden hebben. “Geef dus wat jij wilt geven, voor jezelf of voor een ander. Zo wordt dat gedaan bij Grace Home.”
Maar er is meer. Ontmoetingscentrum de Bron organiseert ook een Alpha-cursus. Elke zaterdag kan de jeugd terecht bij Freedom voor gezelligheid, ontmoeting en leuke activiteiten. Ook is er een multifunctionele kerkzaal die omgetoverd kan worden voor bijvoorbeeld een concert, bruiloft of begrafenis. Sinds kort is ook Spakenburg United een feit, waarmee voorzien wordt in een behoefte die leeft onder de mensen in het dorp.
Ontmoetingscentrum De Bron is een plek voor ontmoeting, lekker eten, activiteiten en een gesprek. Hun doelstelling is om mensen te zien en er voor mensen te zijn. U bent dus van harte welkom.

Vorig artikelExpositie Het Wilde Oog
Volgend artikelNederland-Equador live bij IJsselmeervogels