Een diversiteit aan kramen zorgen voor de basis van de wintermarkt in Spakenburg, die op 1 december gehouden wordt..
Vuurschalen, gratis chocolademelk, glühwein en erwtensoep, wintergerelateerde hapjes,optredens van o.a. koor de Hoop, Bort Beekhuis, The X-mas Vocals, een Kersttrein en de lichtjestour doen de rest.
Pierre van der Gijp zal dit gezellige gebeuren begeleiden, aankondigen en voorzien van aanvullende sfeervolle winter- c.q. kerstmuziek.
Vanaf 24 november is er een plattegrond beschikbaar waarop de deelnemende winkeliers met verlichte etalage en leuke activiteiten samen met de deelnemende inwoners met hun mooie ramen en tuinen aan de lichtjestour op vermeld staan. Kinderen kunnen donderdag 1 december van 16:00 – 19:00 uur een gratis lampion (op=op) ophalen in de verlichte tent bij Meyn Graphic Design, Zuidwenk 48 en met deze lampion de aangegeven route lopen.
Zaterdag 26 november ontvang je bij een aankoop op de markt een bonnetje om tijdens de wintermarkt in te leveren bij de bar van de organisatie voor gratis chocolademelk, glühwein of erwtensoep, gesponsord door Blom Catering, Slijterij Henk Peter, Jumbo Spakenburg en de ondernemers van de zaterdagmarkt.
Vanaf deze week zijn Kersttreinkaartjes verkrijgbaar bij de diverse deelnemende winkeliers. Zij sponsoren de Kersttrein en geven de kaartjes gratis aqan hun klanten.
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij:
Bakkerij Klaas Hartog, Delicatessenhuis, LUV, Buute Bolletje, Bruna Van de Geest, Heek Schoenen, IJssalon de Spatel, Duijst Sportcentrum, De Zuurstok, Etos van Twillert, Kinderboetiek de Dwerg, Lofthuis, La Pam, Kinderboetiek Kanjers, Menq interieur & Accessoires, Juwelier Jansen, De Vries Spakenburg, Chance Spakenburg, Chicka Chic, Bloemenhuis Rogeab, Cho & Co

Vorig artikelSluiting woning vanwege illegale prostitutie
Volgend artikelRick Veldhuizen op jeugd WK trampolinespringen