De voetballers van Spakenburg hebben in de tweede divisie verloren van HHC Hardenberg. De ploeg van trainer Chris de Graaf ging met 2-0 onderuit.
Na 40 minuten voetballen kwam HHC op prachtige wijzeop voorsprong. De uithaal vanuit de lucht van Jurjan Mannes vloog snoeihard het doel van Spakenburg in: 1-0. De Blauwen wisten niet voor veel gevaar te zorgen.
In de tweede helft had HHC Hardenberg kansen maar de marge bleef lang bij één treffer. Dit lukte echter niet. Spakenburg wist vrijwel niets te creëren en dus ook niet te scoren. In de extra tijd werd er nog wel gescoord door Scheveningen. Rob van der Leij draaide weg bij zijn tegenstander en schoot de 2-0 eindstand binnen.
Spakenburg staat tiende in de tweede divisie met 20 punten uit 16 duels. Het verschil met nummer twee HHC Hardenberg is dertien punten. Spakenburg heeft twaalf punten voorsprong op hekkensluiter OFC.
Trainer Chris de Graaf: ‘Wie als speler deze energie laat zien staat er vanaf nu naast’
De Graaf baalde vooral van de energie die zijn spelers leverden en wat dat betreft is de grens voor hem bereikt. “Dat is over. Wie het het ook is, die gaat eruit. Het gaat niet om slecht spelen, maar het gaat om intensiteit. Desnoods stel ik iemand van de onder 23 op”, aldus De Graaf.
De trainerswissel, de plek van Patrick Loenen is ingenomen door Chris de Graaf, lijkt voor Admiraal vooralsnog goed uit te pakken. “Onder de vorige trainer speelde ik niet veel, maar daar wil ik het eigenlijk niet meer over hebben.”
“Bij Chris is is iedereen weer op nul begonnen, tot nu toe sta ik er twee keer in”, zei Admiraal. “Ik waardeer hem enorm. Hij geeft mij vertrouwen om acties te maken en dat heeft een buitenspeler nodig.”
40′ Jurjan Mannes (1-0)
90+3′ Rob van der Leij (2-0)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelConcert Hollands Mannen Ensemble
Volgend artikelKoploper Eemdijk geeft DHSC pak slaag na rust