Op dinsdag 29 november om 19.30 uur wordt de Gemeenteprijs uitgereikt aan een inwoner, organisatie of instelling die een actieve bijdrage levert aan de samenleving van de gemeente Bunschoten. Naast StichtingWaypoint en Eemdijk Helpt is Ontmoetingscentrum De Bron één van de kanshebbers.

De kans is groot dat u als inwoner van Bunschoten bekend bent met Ontmoetingscentrum De Bron. Misschien heeft u weleens geluncht bij Grace of bent u in het buurthuis geweest voor een kopje koffie, een goed gesprek of voor een gezelschapsspel. Men is daar van harte welkom. Naast koffie en een goed gesprek, organiseert Grace Home ook verschillende activiteiten voor jong en oud.

Waypoint biedt hulp bij verslaving, staat op tegen de problematiek rond het misbruik van verslavende middelen en ziet resultaat van haar werk. “De kracht van samen, werken, lokaal en volhouden. Wij geloven, zien en ervaren dat deze waarden zo belangrijk zijn dat we ze blijven uitdragen”, aldus Waypoint Bunschoten.

Eemdijk Helpt is een burgerinitiatief uit Eemdijk om mensen die in nood zijn op te vangen en een helpende hand te bieden. Samen met de drie kerken van Eemdijk en met inwoners uit zowel Eemdijk als Bunschoten-Spakenburg zet Eemdijk Helpt zich in voor de opvang van gevluchte mensen uit Oekraïne.

Vorig artikelOverlast door houtrook
Volgend artikelWeggemans voor de groep, Meijndershagen en Van de Geest assistent