IJsselmeervogels heeft in Michael Weggemans een oplossing gevonden voor de opengevallen positie van hoofdtrainer van de A-selectie. Hij staat vanaf dinsdagavond voor de groep en vormt samen met PauloMeijndershagen en Ruud van de Geest tot de winterstop de technische staf.
Weggemans is sinds medio 2020 verbonden aan IJsselmeervogels. De in Huizen woonachtige Weggemans begon zijn trainersloopbaan bij SV Huizen. In dertien jaar werkte Weggemans zich op van trainer van JO9-1 tot aan assistent-trainer van het eerste elftal. Van februari tot juni 2018 was Weggemans bovendien op ad-interim basis de eindverantwoordelijke van het eerste elftal. In het seizoen 2019/20 was hij hoofdtrainer van Sparta Nijkerk 2. Bij IJsselmeervogels startte Weggemans met Onder 23, dat dankzij het kampioenschap promoveerde tot Onder-21.
Voor Ruud van de Geest is het niet zijn eerste periode als trainer van de A-selectie. Ruud van de Geest was in het verleden in diverse functies actief binnen IJsselmeervogels, waaronder in 2015 en 2021 als ad-interim hoofdtrainer. Ditmaal zal de voormalige speler van het eerste elftal dus de rol van assistent-trainer op tijdelijke basis invullen.
Paulo Meijndershagen blijft ook na het vertrek van De Gunst en Cornelissen verbonden aan IJsselmeervogels. De voormalige IJsselmeervogels-middenvelder kwam afgelopen zomer als assistent-trainer over van Koninklijke HFC. Van 2001 tot 2005 speelde hij in het eerste elftal van de club.

Vorig artikelUitreiking gemeenteprijs
Volgend artikelBeleidsregel handhaving Wet kinderopvang Bunschoten 2023