Incident in de LOS studio

0
355

Woensdagavond vond in de LOS studio een heftig incident plaats. Na de opname van Buutespel waren 2 medewerkers in de tv-studio de puntjes op de i aan het zetten om het programma uit te kunnen zenden.Toen een man de studio binnenliep groetten de medewerkers vriendelijk, maar wie beschrijft hun schrik toen de bezoeker meteen daarna, al scheldend één van de mannen een stevige klap op zijn oog gaf?
Hij bleek al jarenlang wrok te koesteren naar aanleiding van gebeurtenissen in het verleden en kwam nu zogenaamd wraak nemen.
Dit incident heeft veel impact, want hieruit blijkt maar weer hoeveel vreemde mensen er rondlopen. Mensen die ook gevaarlijk kunnen zijn. Bij de LOS is iedereen in principe altijd welkom. Nu kan dat niet meer: als er opnames zijn moet de deur op slot.
Er zal aangifte gedaan worden bij de politie.