De TC van Spakenburg heeft een prima slag geslagen op de transfermarkt door Ahmed el Azzouti (32) voor twee seizoenen naar de blauwe zijde van De Westmaat te halen. De Marokkaanse doelpuntenmachine uitWaddinxveen is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bezig bij Katwijk, waarvoor hij dit seizoen in competitieverband alweer elf keer raak schoot. Eerder was de centrumspits actief voor Be Fair, de club uit zijn woonplaats, Jodan Boys (twee seizoenen), Kozakken Boys (drie seizoenen) en IJsselmeervogels (1 seizoen). Inclusief 12 duels in het KNVB-bekertoernooi, speelde de handige en beweeglijke spits tot nu toe 182 officiële duels, waarin hij maar liefst 106 keer doel trof.
In een reactie op zijn komst naar Spakenburg, noemt Ahmed El Azzouti, het ‘een ‘logische stap’ dat hij zijn carrière bij Spakenburg vervolgt: ,,De club past uitstekend in het rijtje van mijn vorige clubs Kozakken Boys en IJsselmeervogels en mijn huidige club Katwijk. Dit was precies wat ik wilde. Straks heb ik vier grote clubs in het zaterdagvoetbal achter mijn naam staan. Ik wil graag in de komende twee seizoenen graag mijn steentje bijdragen om Spakenburg weer terug te brengen op de plek waar men thuishoort, namelijk de bovenste regionen van de Tweede Divisie.”

De technische commissie van Spakenburg is uitermate tevreden met de komst van topscorer El Azzouti. ‘Ahmed is een speler van de buitencategorie waar alle topclubs in de tweede divisie al jaren op azen. We zijn ervan overtuigd dat hij samen met onze topscorer Floris van der Linden ook komende seizoenen voor veel goals gaat zorgen.”

Vorig artikelSpakenburg trekt centrale verdediger Tobia Kleijweg aan
Volgend artikelWill Bonneveld met pensioen