Relaties vragen energie en communicatie. Als dit niet meer vanzelfsprekend is, en je het gevoel hebt dat je elkaar niet meer kunt vinden, heb je soms hulp nodig om die communicatie weer op gang te brengen.Er kunnen ook andere oorzaken zijn zoals de opvoeding van je kinderen, werk en werkdruk of financiën waardoor je elkaar uit het oog kan verliezen.

Je kunt bij De Boei terecht voor relatiegesprekken. Komen jullie er samen niet meer uit? Dan wordt geprobeerd om met elkaar te bekijken of met een aantal gesprekken een oplossing gevonden kan worden. Het belangrijkste doel is: proberen de communicatie te herstellen.
Deze gesprekken zijn altijd kosteloos en niet afhankelijk van leeftijd of gezinssamenstelling.

Als dat niet voldoende blijkt, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een trauma bij een van beide partners, kan doorverwezen worden naar een relatietherapeut. Uniek in de gemeente Bunschoten is namelijk de mogelijkheid om in een aantal gevallen relatietherapie te ontvangen, bekostigd door de gemeente.
Hoe dat verloopt en op welke voorwaarden je deze therapie kunt ontvangen, lees je onder het kopje relatietherapie op de website van De Boei: www.deboeibunschoten.nl.

Bellen voor een afspraak kan ook: 033 2992922 of e-mailen naar: info@deboeibunschoten.nl

Vorig artikelEnergieregelingen bij laag inkomen
Volgend artikelKoud!