In januari vindt IkPas weer plaats. Wilt u fris het nieuwe jaar beginnen, een paar kilo afvallen of uzelf fitter voelen? Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf zondag 1 januari a.s. 30 dagen geen alcohol.Schrijf u in op www.ikpas.nl(externe link) en doe mee!

IkPas is een uitdaging. U drinkt van 1 tot en met 30 januari geen alcohol om eens te kijken wat het met u en uw lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend.

Voordelen
Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen. Ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Afgelopen keer deden al veel inwoners uit onze gemeente mee aan IkPas. Gaat u deze keer ook de uitdaging aan?

Vorig artikelTentoonstelling P.V. Ons genoegen
Volgend artikelMuseum Soest geheel in kerstsfeer