Schaken aan de Oude Haven. Lijkt u dat wat? Binnenkort worden in de historische kern van Spakenburg twee schaaktafels geplaatst. Deze vorm van denksport zien we steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld,en straks dus ook in ons dorp.

Met het plaatsen van de schaaktafels gaat een lang gekoesterde wens van de denksportvereniging En Passant in vervulling. Tegelijkertijd stimuleren we hiermee ontmoeting voor alle leeftijden en biedt het mogelijkheden voor denksport in de buitenruimte.

Locatie
De schaaktafels komen te staan op het pleintje bij het beeld ‘De Visserman‘ in de Havenstraat. Op dit pleintje zijn eerder dit jaar al de aanwezige banken gerenoveerd en is het bord van Museum Spakenburg vernieuwd.

Vorig artikelWeghalen en afsluiten prullenbakken en schommels
Volgend artikelGEZEGEND KERSTFEEST!