Live radio op tv met Oliebollenmix

0
356

Op oudjaarsdag van 10.00-14.00 uur zendt de Lokale Omroep Spakenburg weer het live radioprogramma ‘Oliebollenmix’ uit op zowel de radio als de tv zender van de LOS. Het is de derde keer dat dit programmawordt gemaakt. Het programma is een mix van muziek en een live verslag vanuit het centrum van Spakenburg.
Het idee is 2 jaar geleden ontstaan vanwege de coronapandemie. De organisatoren wilden in beeld brengen hoe de inwoners in die bijzondere periode oud en nieuw vierden. Dit jaar is alles weer open en het is ook nog eens zaterdag met de drukbezochte zaterdagmarkt. Extra leuk om deze keer dezelfde vragen te stellen, maar nu in een tijd dat alles weer normaal is.
Extra bijzonder is, dat dit een van de laatste uitzendingen als Lokale Omroep Spakenburg is, omdat per 4 januari wij samen gaan als Streekomroep Eemland1.
Zet dus vandaag je tv vanaf 10.00 uur op LOS tv of zet je radio aan op 107.5 FM om tijdens de voorbereidingen van oudejaarsavond gezellige muziek en interviews te horen.

Thera van Leeuwen