Maandag 9 januari komen de Moedige Moeders voor de eerste keer in 2023 samen. Helaas is het nog heel erg nodig dat lotgenoten elkaar treffen en bemoedigen. Want dat is het belangrijkste deel van de samenkomstenvan de Moedige Moeders: elkaar bemoedigen, van elkaar leren, elkaar weer overeind helpen.
Daarnaast zijn er ook vaak gasten. Mensen die op verschillende manieren met verslaving te maken hebben, of persoonlijk hebben gehad. Zo ook op 9 januari. Er komen 2 heren van spoor 6, te weten Frans Ahrendt en Bani di Lama. Ex-verslaafden, die het probleem van alle kanten kunnen belichten en kunnen helpen met hun ervaring. Hun adviezen komen uit de praktijk!
Spoor 6 biedt professionele hulp aan mensen met een middelenverslaving (alcohol, drugs, medicatie) of gedragsverslaving, bijvoorbeeld seks- of pornoverslaving.
U bent van harte welkom bij de Moedige Moeders op 9 januari in denksportcentrum En Passant. U hoeft zich geen zorgen te maken over geheimhouding, alles wat besproken wordt blijft tussen de vier muren!
Vanaf 19.15 uur staat koffie of thee voor u klaar, om 19.30 uur wordt gestart met de samenkomst. Start het nieuwe jaar verstandig en neem eindelijk de stap naar openheid bij lotgenoten! De herkenning en het open kunnen spreken over uw vermoedens en uw zorgen zullen als een warm bad aanvoelen! U bent welkom!

Vorig artikelLuisteren naar……op verzoek
Volgend artikelBunschoten Nieuwjaarsbijeenkomst PCOB