Lifestyle Spakenburg

Lifestyle Spakenburg; een interactief programma waar jij
als kijker een hoofdrol mag spelen!

In het kort

  1. Hongerig naar meer kennis over gezondheid en beweging? Hoe krijg jij
    nu de juiste info en tips waar jij iets mee kunt? In elke uitzending kunnen wij inspelen op persoonlijke issues door interactieve TV.
  2. Interessante info van bekende en onbekende gasten ”. Elke uitzending een leuke beweegtip en interactief meedoen.
  3. Initiatiefneemster van ‘mijnbedrijfencorona.nl‘: Een actie en website om de lokale ondernemer te ondersteunen om vooral elkaar tips te geven om geld te blijven verdienen.
  4. Grote missie om met dit programma ” iets moois neer te zetten wat ieder van ons verder kan helpen op gebied van gezondheid en beweging.

Lifestyle is een breed begrip waarin wij alle ‘ins en outs’ van gezond en verantwoord leven presenteren.
Onze doelgroep ligt voornamelijk rond de 30+ man en vrouw, maar er komen ook onderwerpen voor de jeugd voorbij.
Diverse onderwerpen die wij willen behandelen die voor het dorp van belang kunnen zijn en waar wij vooral aandacht willen voor de kijker! Interactief meedoen.
Ons idee is om een interactief programma te presenteren met vragen van jullie. Bijv. hoe reageren onze lokale ondernemers op “Corona tijd”. denken zij in oplossingen of in problemen.
Er komen meerdere lokale en nationale gasten en sprekers langs. Met als doel informeren, motiveren en vooral activeren!
Wij nemen jullie mee in wat er speelt en waar er vraag naar is in de regio. Lifestyle Spakenburg is een maandelijks terugkerend programma wat wordt gepresenteerd door Miranda van den Berg en Bo de la Haye.
Bo is al sinds begin jaren 90 actief als bewegingscoach en presentatie trainer die als maandelijkse gast steeds terug komt voor bewegingstips, maar wil ook graag kijkers helpen en uitnodigen om mee te doen in ons programma.
Ik zelf was jarenlang actief als Personal Trainer op diverse locaties en werk al een tijd als presentatrice o.a. voor de LOS. Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest en dit helpt mij erg bij het interviewen.
Wat hebben wij gemeen? Dat is onze levenslange passie en interesse voor gezonde levensstijl, voeding, sporten, brede interesses voor alles wat maar met bewegen te maken heeft en de natuur.
Wij trainen graag buiten en vinden het leuk om mensen te motiveren en te helpen met resultaat behalen. En dit doen wij met een dosis overtuiging en humor.
Dit bracht ons op het idee om hier iets mee te doen en de inwoners van Spakenburg en omgeving iets mee te geven.

Na afloop van onze uitzendingen vragen wij om jullie reacties en medewerking aan ons programma, geef je op!

Stuur jullie reactie naar onze redactie : lifestyle@omroepspakenburg.nl

Of volg ons op facebookfb